Internship

Vi söker nu studenter för internship till vårt corporate finance-team. Ansök här

Nyheter

 • Catella rådgivare till Sköns Bostäder
  Catella Corporate Finance i Stockholm har agerat rådgivare till Sköns Bostäder vid försäljningen av fastigheterna Härsta 9:3 och Västland 26:39. Köpare är Gimmel Fastigheter.
  Catella
  30 september 2014
 • Catella rådgivare till Midroc
  Catella Corporate Finance i Malmö har agerat rådgivare till Midroc vid försäljningen av Malmös nya mässanläggning i Hyllie. Köpare är Kungsleden.
  Catella
  30 september 2014
 • Catella rekryterar tre till den svenska fastighetsrådgivningen
  Britt-Marie Nyman and Rasmus Groth börjar som seniora projektledare på Catellas fastighetsrådgivning i Stockholm med start i början av oktober respektive november. Dessutom har Julia Baehrendtz anställts som analytiker i Stockholm.
  Catella
  18 september 2014
Fler nyheter

Om Catella

Catella är ledande på den svenska marknaden inom rådgivning avseende fastighetstransaktioner och fastighetsrelaterade tjänster inom debt och equity capital markets. Vi erbjuder samtliga kompetenser som krävs för att genomföra komplicerade affärer.

Vi har ett fyrtiotal anställda och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Catellas uppdragsgivare är primärt noterade fastighetsbolag, fastighetsfonder, institutionella ägare, kommuner samt privata fastighetsägare, men även stora brukare av fastigheter såsom Coop, ICA, Nordea, SEB etcetera.

Hitta Catella-medarbetare

Kom i kontakt med oss! Hitta vår personal här. Sök efter namn eller välj ett kontor eller en tjänst.

Hitta medarbetare i andra länder >>