Senaste utgåvan av CREDI – Catella Real Estate Debt Indicator, finns att ladda ner här.

Nyheter

 • Catella rådgivare till Profi Fastigheter
  Catella Corporate Finance i Malmö har agerat rådgivare till Profi Fastigheter vid försäljningen av fastigheten Dimman 11 i centrala Malmö. Köpare är Atrium Ljungberg.
  Catella
  18 mars 2014
 • CREDI mars 2014 - Catella: Toppen nådd?
  Catellas kreditbarometer CREDI för mars 2014 visar att huvudindexet sjönk med 1,6 enheter till 67,7. Trots nedgången visar huvudindexets nivå, klart över jämviktstalet 50, fortfarande på ett starkt nuläge och en positiv trend för låntagarna på den svenska fastighetsmarknaden.
  Catella
  11 mars 2014
 • Catella rådgivare vid försäljning av Globen City
  Catella var rådgivare till The Carlyle Group vid försäljningen av Globen City och Startboxen. Köpare är fastighetsbolaget Klövern och köpeskillingen uppgår till 3,8 miljarder kronor. Försäljningen är den hittills största genomförda affären i Sverige under 2014.
  Catella
  10 mars 2014
Fler nyheter

Om Catella

Catella är ledande på den svenska marknaden inom rådgivning avseende fastighetstransaktioner och fastighetsrelaterade tjänster inom debt och equity capital markets. Vi erbjuder samtliga kompetenser som krävs för att genomföra komplicerade affärer.

Vi har ett femtiotal anställda och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Catellas uppdragsgivare är primärt noterade fastighetsbolag, fastighetsfonder, institutionella ägare, kommuner samt privata fastighetsägare, men även stora brukare av fastigheter såsom Coop, ICA, Nordea, SEB etcetera.

Hitta Catella-medarbetare

Kom i kontakt med oss! Hitta vår personal här. Sök efter namn eller välj ett kontor eller en tjänst.

Hitta medarbetare i andra länder >>