Rekrytering

Vi söker nu studenter för internship samt en originalare/grafisk formgivare till vårt corporate finance-team. Läs mer och ansök här

Senaste utgåvan av CREDI – Catella Real Estate Debt Indicator, finns att ladda ner här.

Nyheter

 • CREDI oktober 2014 - Bankerna lättar lite på gaspedalen?
  I Catellas kreditbarometer CREDI för oktober 2014 föll huvudindex med 9,7 enheter till 56,6 jämfört med juni 2014. I underliggande index bekräftas att både långivare och låntagare har sett ett förbättrat finansieringsklimat under de senaste tre månaderna, men även att tillgången på finansiering inte förväntas förbättras ytterligare de kommande tre månaderna.
  Catella
  24 oktober 2014
 • Catella rådgivare till Sköns Bostäder
  Catella Corporate Finance i Stockholm har agerat rådgivare till Sköns Bostäder vid försäljningen av fastigheterna Härsta 9:3 och Västland 26:39. Köpare är Gimmel Fastigheter.
  Catella
  30 september 2014
 • Catella rådgivare till Midroc
  Catella Corporate Finance i Malmö har agerat rådgivare till Midroc vid försäljningen av Malmös nya mässanläggning i Hyllie. Köpare är Kungsleden.
  Catella
  30 september 2014
Fler nyheter

Om Catella

Catella är ledande på den svenska marknaden inom rådgivning avseende fastighetstransaktioner och fastighetsrelaterade tjänster inom debt och equity capital markets. Vi erbjuder samtliga kompetenser som krävs för att genomföra komplicerade affärer.

Vi har ett fyrtiotal anställda och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Catellas uppdragsgivare är primärt noterade fastighetsbolag, fastighetsfonder, institutionella ägare, kommuner samt privata fastighetsägare, men även stora brukare av fastigheter såsom Coop, ICA, Nordea, SEB etcetera.

Hitta Catella-medarbetare

Kom i kontakt med oss! Hitta vår personal här. Sök efter namn eller välj ett kontor eller en tjänst.

Hitta medarbetare i andra länder >>